Adelen laihdutuskuuri jatkuu – tuskainen kuva kuntosalilta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Megatähti Adele on hauskuuttanut fanejaan julkaisemalla netissä kuvan kuntosalitreenistään. Laulajattaren treenituokiosta on glamour kaukana, sillä ilmeestä päätellen tähti vaikuttaisi itkevän tuskasta.

Adelen personaltrainer on selvästikin laittanut tähden koville. Daily Mail -lehden mukaaan laulajatar ei pidä urheilusta tai kuntosalilla rehkimisestä, sillä se on hänestä tylsää. Edes ammattilaiset eivät ole saaneet Adelea innostumaan kuntosalitreenaamisesta.

Kaunotar kuitenkin ymmärtää kuntoilun tärkeyden ja hän on suostunut ohjaajansa avustamana rehkimään salilla. Tähden treenistä näyttäisi olevan nautinto kaukana. Adele on paljastanut, että hän on muuttanut ruokavaliotaan terveellisemmäksi ja hän on lopettanut tupakanpolton ja alkoholin juomisen. Ehkäpä vielä jonain päivänä Adele löytää myös urheilulajin, joka saa hänet innostumaan kuntoilusta.

getting ready…

Kuva, jonka @adele julkaisi