Video ihmetyttää: Apinaksi puettu kissa nuolee banaania

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien omistajat pukevat välillä rakkaat perheenjäsenensä hauskoihin asuihin. Asut eivät yleensä ole kissojen tai koirien mieleen, minkä ne näyttävätkin usein ilmeillään hyvin selvästi. Eräs kissa näyttäisi kuitenkin viihtyvän yllättävän hyvin sille puetussa apinapuvussa.

Verkossa on lähtenyt leviämään hauska video apinaksi puetusta kissasta, joka nuolee banaania. Kissa istuu apinapuvussaan pöydällä hedelmien ympäröimänä. Apinapuvun syleilyyn on asetettu banaani, jota kissa nuoleskelee mielellään.

Apinaksi puettu kissa on todella huvittava ja erikoinen näky. Puku on muulta osin kuin täytetty pehmolelu, mutta apinan pään paikalla on pelkkä reiällinen huppu, josta kissa on upottanut päänsä sisään. Kissa on väritykseltään täysin puvun värinen, mikä tekee illuusiosta vieläkin hauskemman.