Maailman coolein kulkupeli! Deloreanista tehtiin ilmatyynyalus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hiekkarannalla päiväänsä viettäneet ihmiset ovat todistaneet erikoisen näyn vedessä San Franciscon kupeessa. Meressä kaahasi nimittäin ilmatyynyalus, joka oli tehty DeLoreanista. Huvittava näky on tallentunut rannalla olleiden kuvaamille videoille.

Paluu tulevaisuuteen -elokuvista tunnistettava DeLorean oli autoharrastajan käsittelyssä saanut uudenlaisen käyttötarkoituksen. Autosta oli nimittäin tuunattu futuristinen ilmatyynyalus. Videon perusteella autosta oli irroitettu ovet ja ikkunat.

Kyydissä istuskeli kaksi henkilöä, jotka selvästi nauttivat vauhdin huumasta. Tilanteen kuvannut silminnäkijä ei ollut uskoa silmiään ja hän sanoi videolla kovaan ääneen: ”Mitä ihmettä juuri äsken tapahtui?”. Siinä vaiheessa ilmatyynyalus oli jo ehtinyt kaahata pois paikalta.