Yksityiskokki paljasti: Tällainen on huippumallin ruokavalio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Gisele Bundchenin ja hänen aviomiehensä Tom Bradyn keittiössä hääräävä yksityiskokki Allen Campbell on paljastanut minkälaisia vaatimuksia pariskunnalla on aterioidensa suhteen.

Allen paljasti, että pariskunnan ruokavalio on kasvispainotteinen. Campbell kertoi, että hän ei saa käyttää aterioissa tai niiden valmistuksessa valkoista sokeria, jauhoja, kahvia, maitotuotteita, gluteenia tai jodioitua suolaa. Kokin valmistamien aterioiden on koostuttava 80-prosenttisesti kasviksista.

Sen lisäksi Campbellin on valmistettava ateriat ainoastaan luomutuotteista. Daily Mail -lehden mukaan Allen on pariskunnalle kuin perheenjäsen. Kokki kertoi, että kurinalaisen ruokavaliosta huolimatta Gisele ja Tom ovat kokeilunhaluisia eivätkä he pelkää maistella uudenlaisia reseptejä. Yksityiskokin vastuu on suuri, sillä hän varmistaa, että perhe syö terveellisesti ja että huippumalli pysyy linjoissaan.