Homot koskivat ensikerran naisen rintoihin: ”Tuntuvat meduusoilta!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin hauskasta BriaAndChrissy-YouTubettajien tekemästä kokeilusta, jossa lesbonaiset laitettiin koskemaan ensikertaa levossa olevia peniksiä. Samantapainen kokeilu on tehty myös miehillä, mutta tässä kokeilussa homot laitettiin tutkimaan naisten rintoja.

Bria ja Chrissy laittavat kameroiden kuvatessa homoseksuaaliset miehet kovan paikan eteen, kun heidät laitetaan koskettelemaan ja tutkimaan ensimmäistä kertaa naisten rintoja. Vaikka naisten rinnat eivät jännittäisikään miehiä niiden seksuaalisuuden puolesta, niissä on silti jotain, joka saa miehet ujostelemaan.

Kokeiluun osallistuvia miehiä jännittää koskettaa naisten rintoja, sillä he eivät ole koskeneet niitä aikuisiällä ennen tätä. Miehet olivat yllättyneet siitä, miltä rinnat heidän käsiinsä tuntuivat. Rinnat olivat miesten mielestä pehmoisia ja kovia, minkä lisäksi ne muistuttivat miehiä meduusasta niiden höllymisen vuoksi.