Kengurukoirasta tuli kaupungin julkkis – hellyttävä näky!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perun Tingo Mariassa asuvasta löytökoirasta on tullut kaupungin julkkis. Kengurukoiraksi kutsuttu Estrella on yksi paikallisen löytöeläinkodin maskoteista. Etutassujen puuttumisesta huolimatta koira elää onnellista elämää rakastavassa kodissa.

Estrella päätyi löytöeläinkotiin kuusikuukautisena, kun sen omistaja ei enää kyennyt huolehtimaan vammautuneesta koirasta. Löytöeläinkodin omistajat ihastuivat Estrellaan ja he päättivät adoptoida koiran lemmikikseen.

Ystävällinen ja iloinen koira on ihastuttava näky. Kadulla istuskeleva hännänheiluttaja on kaupunkilaisille tuttu kaveri. Estrellan hurmaamat ihmiset ovat alkaneet tehdä lahjoituksia löytöelänkodille sulosen ”kengurukoiran” ansiosta.

Metro-lehden mukaan omistajat ovat koirastaan ylpeitä. Lahjoitusten ansiosta omistajat ovat voineet huolehtia useammista lemmikeistä löytöeläinkodissa. Koira on auttanut myös valistustyössä, joka kannustaa ihmisiä adoptoimaan Estrellan kaltaisia lemmikkejä. Liikuntarajoitteen tai vamman ei tarvitse olla este lemmikin adoptiolle.