Mies piilotti rahaa vaimoltaan – lemmikki löysi ja silppusi setelit!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ystävän lemmikkikoirasta huolehtiminen on tullut kiinalaispariskunnalle kalliiksi. Lvshunissa asuvan pariskunnan luona hoidossa ollut koiranpentu oli nimittäin työpäivän aikana repinyt vierashuoneessa olleet tyynyt rikki odottaessaan omistajia kotiin.

Vaimon hämmästykseksi koiran repimistä tyynyistä oli levinnyt lattialle pehmusteiden lisäksi setelin palasia. Tyynyjen sisässä oli ollut kiinalaismiehen salainen rahakätkö. Vaimo raivostui tajutessaan, että mies oli pimittänyt häneltä rahaa.

Sen lisäksi, että koiranpentu oli tuhonnut tyynyt ja paljastanut aviomiehen rahakätkön, oli se silpunnut piilotetut setelit pieniksi palasiksi. People’s Daily Online -sivuston mukaan mies oli säästänyt rahaa pahan päivän varalle. Säästöjä oli ehtinyt kerääntyä ajan kuluessa noin 500 euron edestä. Tapauksen johdosta pariskunnan avioliitto ajautui kriisiin. Vaimo nimittäin kokee, ettei hän voi enää luottaa mieheensä.