Lääkärit ihmeissään: Nainen nielaisi vahingossa kamman

Viihdeuutiset · Annika Kela

Antalyassa Akdenizin yliopistollisessa sairaalassa on ollut hoidettavana naispotilas, joka oli vahingossa nielaissut hiuskamman. Potilas kertoi ensiavussa lääkäreille, että hän oli yrittänyt nielaista lääkkeitä ja ne olivat tarttuneet hänen kurkkuunsa.

Daily Mail -lehden mukaan turkkilaisnainen oli hädissään tarttunut hiuskampaan ja työntänyt sen kurkkuunsa, saadakseen pillerit irtoamaan. Sen seurauksena nainen sai yllättävän oksennusrefleksin.

Nainen reagoi oksennusrefleksiin irroittamalla sormensa kammasta ja se valui alas hänen kurkustaan. Lääkäri kertoi, että potilas oli onnekas, sillä kampa olisi saattanut tukkia hänen hengitystiensä ja hän olisi voinut menehtyä. Hiuskampa onnistuttiin poistamaan tähystysleikkauksella ja nainen tulee toipumaan koettelemuksistaan.