Nyt se on todistettu: Päivittäinen seksi on hyödyllistä ja terveellistä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksi on yksi ihmiselämän kauneimmista asioista. Se on ilmainen hyvinvointia ja hengenravintoa tuottava akti, joka parhaimmillaan saa aikaan olotilan kuin tanssisi pilvenhattaroiden päällä. Tiede todistaa nyt seitsemän seikkaa, joiden takia seksiä tulisi harrastaa joka päivä.

Seksi on hyödyllistä liikuntaa, mikäli harrastaa asennoista muitakin kuin perinteistä lähetyssaarnaajaa. Seksi polttaa keskimäärin 4,2 kilokaloria minuutissa miehillä ja naisilla määrä on 3,1. Lisäksi seksin on todettu pitävän ihmiset nuorempina ja terveempinä.

Seksi nimittäin lisää kehon vireyttä edistäviä hormoneja ja alentaa verenpainetta. Rakasteleminen auttaa myös ihon hyvinvoinnissa, koska sen aikana kehossa liikkuu paljon happea ja veri virtaa nopeammin, I Heart Intelligence uutisoi.

Mikäli harrastaa seksiä heti aamulla herättyään, sujuu loppupäivä todennäköisesti huomattavasti mukavammissa merkeissä. Seksistä on myös todettu olevan suurta hyötyä naisten kuukautiskramppien hillitsemisessä ja orgasmit voivat lieventää muutenkin kehon erilaisia kiputiloja tehokkaasti.