Emu ihastui kameralaukkuun – yritti paritella sen kanssa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australiassa Queensland Zoo -eläintarhassa vieraillut valokuvaaja on ajautunut kiusalliseen tilanteeseen emujen aitauksessa. Maahan laskettu kameralaukku oli kiinnittänyt lentokyvyttömän linnun huomion ja se lähestyi sitä parittelupuuhat mielessään.

Daily Mail -lehden mukaan Arnhem Peterson havahtui tilanteeseen liian myöhään. Emu oli asettautunut laukun päälle ja se alkoi paritella sen kanssa. Valokuvaaja seurasi hämmentyneenä linnun puuhia.

Peterson on julkaissut videon netissä. Valokuvaaja ja hänen seurassaan ollut nainen eivät kyenneet pidättelemään nauruaan katsellessaan emua. Linnulle nauraminen oli kuitenkin vähällä kostautua, sillä parittelun jälkeen lintu nousi ylös ja lähti seuraamaan valokuvaajaa. Onneksi lintu ei hyökännyt ihmisten kimppuun ja valokuvaaja pääsi lopulta jatkamaan matkaansa laukkunsa kanssa.