Justin Bieberin fani sai lahjaksi konserttiliput – reaktio leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieberillä on paljon faneja, jotka palvovat 21-vuotiasta laulajaa. Fanit tekisivät mitä tahansa päästäkseen Bieberin kalliille konserttikiertueelle, mutta harvoilla vanhemmilla on halua ostaa lapsileen hintavia lippuja poptähden konsertteihin.

Eräs tyttö sai vanhemmiltaan joululahjaksi liput, joista tyttö on voinut vain unelmoida. YouTube-vidella nähdään tyttö, joka avaa joululahjaansa. Vanhemmat ovat pakanneet liput ovelasti useamman laatikon sisälle, minkä vuoksi tyttö ei pysty arvaamaan mitä laatikoiden sisällä on. Kun tyttö näkee liput, hän lyyhistyy sohvalta lattialle ja alkaa itkemään onnesta.

2.000 maksavat lippupaketit saivat aiemmin Bieberin fanit turhautumaan, sillä vain harvalla oli varaa maksaa niin paljon idolinsa näkemisestä. Videolta ei käy ilmi minkä lipputyypin lipun tyttö sai, mutta ilmeisesti se miellytti tätä belieberiä kuitenkin todella paljon ja teki hänet onnelliseksi.