Kuin Lassie-elokuvista: Koira pelasti toisen – haki ihmiset apuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Lassie-koira pelasti ihmisiä ja eläimiä sankarillisilla tempauksillaan, joissa se haki usein apua ihmisiltä. Nyt samanlainen tapaus on sattunut myös tosielämässä, kun kaksi koiraa katosi metsään Yhdysvaltojen Massachusettsissa.

Terrierit Jock ja Annabell juoksivat metsään, minkä jälkeen niistä ei kuultu mitään. Etsijät saivat kuitenkin pian huomata kuinka Jock ilmestyi metsästä ja haukkui ihmisille. Koira vaikutti haluavan, että ihmiset seuraavat sitä ja onnistui.

Lemmikki johdatti etsijät lopulta metsässä sijaitsevalle 10-metriselle kallionkielekkeelle, jonka pohjalle Annebell oli pudonnut ja jäänyt loukkuun. Pelastajat onnistuivat saamaan Annebellin kuopasta tikkaiden avulla, ja sekä se että sankarillinen Jock pelastettiin.

Splash
Splash
Splash
Splash