Taaperosta lihaskimppu – kolmevuotiaalla sixpack!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Canberrassa asuvan perheen pienestä pojasta on hyvää vauhtia varttumassa voimamies. Vanhempiensa esimerkkiä seuranneesta kolmevuotiaasta Dash Maegherista on nimittäin tullut varsinainen urheiluhullu.

Energinen pikkupoika hyppii päivittäin trampoliinilla, tekee trapetsitemppuja ja seinäkiipeilee. Ursula-äidin mukaan ei ole olemassa urheilulajia, josta Dash ei innostuisi. Päivittäisen urheilemisen seurauksena Dashista on tullut varsin voimakas ikätovereihinsa verrattuna.

Pienellä pojalla on nimittäin suuret käsilihakset ja selvä sikspäkki. Daily Mail -lehden mukaan poika lähtee usein äitinsä seuraksi kävelylenkeille, sillä hän rakastaa ulkoilemista. Ursula on perustanut Dashille ja perheen koiralle yhteisen Instagram-tilin. Vanhempien mukaan Dash on taitava voimistelija ja he arvelevat, että jonain päivänä poika saattaa ryhtyä kilpailemaan lajissa ammatikseen.