Mies narahti pettämisestä – hämmentävä spektaakkeli autotiellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolumbiassa Medellinin kaupungin keskustassa asioinut kolumbialaisnainen aiheutti liikenneseisauksen raivokohtauksellaan. Nainen oli nimittäin nähnyt liikennevaloissa aviomiehensä auton ja huomannut, että miehen kyydissä oli toinen nainen.

Vaimo epäili miestään uskottomuudesta ja hän hyökkäsi auton eteen. Aviomies ei päässyt jatkamaan matkaansa valojen vaihduttua vihreiksi. Raivostunut vaimo hyppäsi lopulta auton konepellille ja katolle saadakseen pettäjämiehensä ulos autosta.

Daily Mail -lehden mukaan muut autoilijat turhautuivat tiellä olevaan esteeseen ja pian auton ympärille kerääntyi väkijoukko. Naisen raivokohtauksesta kuvattu video on nyt julkaistu netissä.

Tilanne äityi pian väkivaltaiseksi, sillä vaimo sukelsi lopulta autoon pahoinpidelläkseen miestä ja toista naista. Muutamassa minuutissa poliisit saapuivat paikalle ja tilanne saatiin hallintaan. Voisi luulla, että tapauksen jälkeen miehellä ei ollut enää asiaa pariskunnan yhteiseen kotiin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.