Mies salasi loton päävoiton vaimolta – kertoi vasta jouluaattona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Missourissa asuva isoisä oli voittanut lotossa miljoonapotin ennen joulua. Hän oli saanut tietää voitostaan jo joulukuun alussa, mutta päättänyt olla kertomatta asiaa perheelleen. Mies oli pitänyt suurta salaisuutta omana tietonaan kolmen viikon ajan, kunnes hän oli jouluaattona yllättänyt vaimonsa tiedolla.

Robert Bowlin -niminen mies sai tietää lottovoitostaan 3. joulukuuta. Platte Cityssa asuva Bowlin oli voittanut neljän miljoonan dollarin päävoiton Missouri Lotto -kupongillaan. Päävoitolle löytyi lisäksi vain toinen voittaja, minkä ansiosta kummankin saamaksi summaksi jäi kaksi miljoonaa dollaria.

Bowlin päätti paljastaa voiton vaimolleen jouluna tehden tiedonjyväsestä kaikkien aikojen joululahjan. Hän kävi noutamassa voittonsa 29. joulukuuta Trex Mart 2 -marketista, joka sai myös 2.500 dollarin palkkion voitokkaan lottolipukkeen myymisestä. Bowlin on Huffington Post -lehden mukaan kommentoinut, että voittorahoille ei olla keksitty vielä mitään suurempaa käyttötarkoitusta.