Mies yritti viedä roskat – peilijäinen tie tuotti ongelmia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talvi tarkoittaa paukkupakkasilla pohjoismaissa kaunista valkoista maisemaa. Lumen peittämä maa narskuu mukavasti kenkien alla eikä liukastumista tarvitse jokaisella askeleella enää kovilla pakkasilla pelätä.

Toista on kuitenkin maissa, joissa talvi jää lumen tulon osalta lähinnä räntään ja jäähän. YouTube-videolla nähdään miehen eeppinen taistelu liukasta jäätä vastaan. Naapurit ovat kuvanneet videolle tilannetta, jossa mies yrittää viedä roskapussia pihalla olevaan roska-astiaan.

Arkinen tehtävä ei olekaan niin helppo kuin voisi kuvitella sillä jään peittämä jalkakäytävä tuo askareeseen uuden vaikeusasteen.

Miehet naureskelevat huvittuneena nähdessään naapurin ponnistelut. Mies yrittää päästä roska-astian luo, mutta muutaman metrin matka tuntuu lähes mahdottomalta jäisellä tiellä. Lopulta mies päättää mennä polvilleen ja kontata roska-astian luo saaden viimein hoidettua homman kotiin.