Erikoinen lahja pikkulapselle – minimoottorivene!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisvanhemmat ovat päättäneet ilahduttaa pientä poikaansa erikoisella lahjalla. Alle kouluikäisestä pikkupojasta tuli nimittäin minimoottoriveneen onnellinen omistaja. Lapsen menopelistä on julkaistu video netissä.

Pikkupoika oli päässyt testaamaan venettään perheen uima-altaaseen. Video osoittaa, että muutaman harjoituskierroksen jälkeen veneellä ajeleminen alkoi sujua. Innostuksestaan huolimatta pikkupoika ohjasi venettä varovaisesti.

Vastuullisena moottoriveneilijänä poika oli myös pukenut päälleen pienet pelastusliivit. Leluveneen ansiosta pojasta tuli varmasti kertaheitolla naapuruston suosituin leikkikaveri. Ainoa asia mikä lapsille tarkoitetussa moottoriveneessä oli suurta, oli siitä lähtevä ääni.