Pojan erikoinen lahjatoive: ”Haluan vain yskänlääkettä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulu on lasten parasta aikaa ja moni pikkuinen alkaakin miettimään jo hyvissä ajoin lahjatoiveitaan joulupukille. Erään pikkupojan toive oli ollut kuitenkin niin epätavallinen, että äiti oli päättänyt ottaa siitä videotodisteen.

Videolla poika istuu maassa ja kertoo äidilleen päättäväisenä mikä on hänen ainoa joululahjatoiveensa joulupukille. Poika ei toivo vanhempien yllätykseksi tänä vuonna mitään muuta lahjaksi kuin yskänlääkettä. Poika kertoo, että jos hän saa leluja lahjaksi, hän heittää ne roskiin ja ottaa pelkän yskänlääkkeen.

Vanhemmat ovat kuvanneet jouluaattona pojan reaktiota, kun hän saa yskänlääkekarkkeja lahjaksi. Kun vanhemmat lukevat pojalle makeispussista, että pussi sisältää yskänlääkekarkkeja, pojan kasvoille ilmestyy leveä hymy. Hän sai juuri sen, mitä hän toivoikin.