Seksiäänet kuin kauhuelokuvasta – naapuri tallensi videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Philadelphiassa asuva bloggaaja Stacey Ritzen on menettänyt hermonsa seinänaapuriinsa. Kotona työskentelevä Ritzen saa omien sanojensa mukaan liian harvoin työrauhan, sillä naapurissa harrastetaan usein kovaäänistä seksiä.

Mekkalaan kyllästynyt Stacey on tallentanut naapurista kantautuvat äänet videolle. Ritzen julkaisi videon Twitterissä tiedustellakseen, mitä mieltä hänen seuraajansa olivat. Bloggaaja kommentoi kuulemiaan huutoja ja hän totesi, että naapurit kuulostivat siltä kuin asunnossa murhattaisiin jotakuta.

Daily Mail -lehden mukaan Staceyn julkaisuja pidettiin aluksi röyhkeinä, mutta sitten ihmiset kuuntelivat hänen julkaisemansa tallenteen. Tallenteen perusteella Stacey ei liioitellut. Ritzenin julkaisut ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa. Naapurista kantautuvat seksiäänet ovat monien kerrostalossa asuvien kiusallinen ongelma. Staceyn twiitit eivät paljasta, onko naapuri saanut tietää, että hänen aktinsa ääniä kauhistellaan sosiaalisessa mediassa.