Toimittaja testasi puukonkestävää liiviä – huonosti kävi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Puukonkestävistä liiveistä reportaasia tehnyt israelilaistoimittaja on loukkaantunut saatuaan puukoniskun selkäänsä. Suojavaatteiden valmistaja oli pyytänyt Eitam Lachoveria pukemaan liivin ylleen, sillä hän halusi demonstroida kuinka hyvin puukonkestävä liivi toimii.

Toimittaja otti riskin ja suostui koekaniiniksi. Demonstraatio sujui aluksi hyvin ja Eitam selvisi loukkaantumatta. Sitten haastateltava alkoi uudelleen puukottaa toimittajaa. Mies teki virhearvion ja huitaisi puukolla kohtaan, jossa ei ollut suojamateriaalia.

Puukon terä upposi Eitamin yläselkään. Daily Mail -lehden mukaan toimittajan selkä oli veressä, kun hän otti liivin pois päältä. Kohtaus on kuitenkin leikattu pois useista netissä julkaistuista videoista. Puukonkestävän liivin valmistajat ovat myöntäneet virheen, mutta he vakuuttavat, että liivi kestää puukon kuin puukon ja suojaa käyttäjäänsä teräaseilta.