Nettiraivo repesi: Turisti rääkkäsi lokkia lomakuvissaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinassa kaupunkilomalla ollut naisturisti on raivostuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan lomakuvilla. Kunmingissa vieraillut nainen oli nimittäin tarttunut kiinni satamassa liitelevästä lokista ja alkanut repiä sen siipiä.

People’s Daily Online -sivuston mukaan nainen esitti kameroille, että hän aikoi syödä linnun. Kanssamatkustajat räpsivät turistista kuvia seuraten kauhulla, kuinka lintu kärsi naisen kovakouraisessa käsittelyssä.

Satamassa päivystäneet vartijat näkivät tilanteen ja veivät naisen puhuteltavaksi. Kiinan matkailuministeriö China National Tourism Administration on julkaissut kansalaisilleen tarkoitetun ohjeistuksen siitä, kuinka käyttäytyä matkustellessa.

Ohjeistuksessa kiinalaisia kielletään muun muassa rääkkäämästä tai ahdistelemasta eläimiä. Ilmeisesti kyseinen turisti ei ollut lukenut ohjeistusta. Daily Mail -lehden mukaan vastaavia tapauksia on sattunut Kungmingissa aiemminkin.