Bikinimalli raskaana? Treenaa silti kuin viimeistä päivää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Bar Refaelin vuosi 2016 on alkanut jännittävissä tunnelmissa, sillä hän on saanut tietää olevana raskaana. Kaunotar ilmoitti perheenlisäyksestä sosiaalisessa mediassa vihjailevalla kuvalla, jossa esiintyy positiivinen raskaustesti.

Perheen perustaminen on ollut 30-vuotiaan Refaelin haaveissa pitkään. Ajankohta perheenlisäykselle on täydellinen, sillä Bar meni syksyllä naimisiin kihlattunsa Adi Ezran kanssa. Raskaus ei ole ainakaan toistaiseksi vaikuttanut huippumallin arkirutiineihin.

Daily Mail -lehden mukaan tähtönen noudattaa kurinalaista kunto-ohjelmaa ja hän onkin julkaissut Instagramissa useita kuvia rankoista treeneistään. Bar ei ole vielä virallisesti vahvistanut raskaushuhua todeksi, mutta mallin julkaisemaa kuvaa pidetään varmana vihjeenä siitä, että Refaeli odottaa esikoistaan.

2016 is going to be like.. ?? ? Happy & Healthy New Year !

Kuva, jonka Bar Refaeli (@barrefaeli) julkaisi

Working out in my @replay #hyperskin jeans feels so cool !?

Kuva, jonka Bar Refaeli (@barrefaeli) julkaisi