Kaulahuivit historiaan? Sähköpanta lämmittää kaulan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Las Vegasissa järjestetyssä suuressa kuluttajille suunnatussa elektroniikka- ja teknologiatapahtumassa on esitelty kaulaan aseteltava laite, joka lämmittää kaulaa ja siten koko kehoa.

Taiwanilainen valmistaja Moai on vakuuttunut siitä, että elektroninen huivi G2G tulee korvaamaan perinteiset kaulahuivit. Kaulapantaa muistuttavan laitteen akku kestää noin 10 tuntia. Moain myyntipäällikkö Jeff Huang kertoi Daily Mail -lehdelle, että elektroninen kaulahuivi toimii myös viilentäjänä. Asetuksista voi valita haluaako pannan lämmittävän vai viilentävän.

Elektroninen kaulahuivi tulee myyntiin seuraavien kuukausien aikana ja se maksaa noin 150 dollaria. Huangin mukaan laite toimii erinomaisesti ja hän aikoo itse käyttää elektronista kaulahuivia perinteisen sijaan. Pakkasten paukkuessa lämmittävälle pannalle voisi olla ainakin Suomessa kysyntää.