Kylie Jennerillä kaksoisolentoja – tyyli kopioitu täydellisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on monen nuoren naisen ja teinitytön idoli. Naisen kasvot ovat muuttuneet vuosien saatossa sekä täyteaineiden että erilaisen meikkaustyylin ansiosta, mutta pienestä parantelusta huolimatta moni ihailee Kylien kasvoja ja tyyliä niin vaatteiden kuin meikinkin osalta.

Instagramissa Kylie Jennerille löytyy jo monta kaksoisolentoa, jotka voisivat hyvinkin olla Kylielle sukua. Lähes identtisiltä kaksoisolennoilta näyttävät naiset ovat kopioineet Kylien tunnetut mattahuulet, silmämeikin ja tummat tuuheat kulmakarvat täydellisesti. Yhdennäköisyys ei ole ollut vahinko, sillä myös poseerausasennot on otettu Kylien Instagram-kuvista.

Moni nainen on ottanut mallia Kylien meikkaustyylistä. Kylien lanseeraamat huulikiillot ja rajauskynät myytiin hetkessä loppuun, koska kukaan ei voinut saada tarpeekseen kuuluisista ja täyteläisistä mattahuulista, joita moni tavoitteli kosmetiikan avulla. Kylien meikkaustyyli näyttäisikin olevan hyvin kopioitavissa, sillä niin moni nainen on saanut kasvonsa näyttämään samalta pelkän meikin avulla.