Lääkärit epäilevät: Deodorantti tappoi teinin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Folkestonessa asuva 16-vuotias teinipoika on löydetty kuolleena huoneestaan tyhjien spraydeodoranttipurkkien ympäröimänä. Yhteisö on surrut nuoren Thomas Townsendin poismenoa ja kauhistellut sitä, että pojan kuolinsyyksi on paljastunut myrkytys.

Metro-lehden mukaan kuolinsyytutkijat epäilevät, että poika oli kuollut altistuttuaan kaasuille ja vaarallisille kemikaaleille. Pojan huoneesta löytyi yhteensä 42 tyhjää spraydeodoranttipurkkia. Teinipoika oli menehtynyt huoneeseensa ja ensihoitajien saavuttua paikalle mitään ei ollut enää tehtävissä.

Townsendin perheen mukaan pojalla oli tapana suihkuttaa vartaloonsa valtavia määriä deodoranttia, sillä hän ei pitänyt suihkussa käymisestä. Poika korvasi peseytymisensä suihkimalla itseensä hajusteita, deodoranttia ja aftershavea. Vaarallisille kemikaaleille altistuminen koitui lopulta nuoren pojan kohtaloksi.