Netflix suunnittelee maarajoitusten poistamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin nettitelevisio Netflix kertoo laajentaneensa saatavuutensa koko maailmaan. Vuoden 2016 aikana Netflix julkaisee yhteensä 31 alkuperäissisältöä, kuten televisiosarjoja, elokuvia ja dokumentteja.

– Todistatte tänään uuden, maailmanlaajuisen internet-televisiopalvelun syntyä. Internetin avulla annamme kuluttajille vallan katsella milloin vain, missä vain ja millä laitteella tahansa, Reed Hastings kertoi Las Vegasin CES 2016 -messuilla.

Kiinassa, Krimillä, Pohjois-Koreassa ja Syyriassa Netflix ei ole vieläkään saatavilla.

Lisäksi Hastings kertoi yhtiön suunnittelevan maarajoitusten poistamista 5-10 vuoden aikana. Muutoksella olisi merkittävä vaikutus myös palvelun suomalaisiin käyttäjiin, koska ohjelmavalikoima kasvaisi merkittävästi. Tähän saakka Netflix on räätälöinyt eri maihin maakohtaiset sisällöt, jolloin esimerkiksi Yhdysvalloissa on ollut merkittävästi parempi tarjonta kuin Suomessa.