Justin Bieberin perheen lastenhoitaja on tyrmäävä bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber lomaili juuri perheensä kanssa Karibialla, josta hän on julkaissut monia upeita lomakuvia. Kuvien keskipisteenä on ollut Bieberin uudelleen leimahtanut suhde mallikaunotar Hailey Baldwiniin, mutta nyt katseet on kiinnitetty perheen pienempien sisarusten hoitajaan.

Bieberin perheen lastenhoitaja Taylor Ross oli mukana Karibian matkalla hoitamassa perheen pienempiä lapsia. Ross on varmasti hyvä lasten kanssa, mutta palkkaamisen syyksi epäillään myös hänen erittäin kaunista ulkonäköään ja mallimaista vartaloaan, joka tulee hyvin esille lukuisista bikinikuvista.

Taylor Ross julkaisi Instagram-tilillään Justin Bieberin lomakuvan, jossa naisella oli mennyt kuvanottohetkellä silmät kiinni. Julkaisu on tuonut Rossille varmasti paljon näkyvyyttä ja uusia seuraajia, koska monia näyttää kiinnostavan mallilta näyttävän lastenhoitajan arki ja lukuisat bikinikuvat.

When you aren't ready for the photo and it ends up with literally a million likes…. #thenanny

Kuva, jonka TR (@taylorsrross) julkaisi

Flick of the wrist ??

Kuva, jonka TR (@taylorsrross) julkaisi

?

Kuva, jonka TR (@taylorsrross) julkaisi

Finally 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣

Kuva, jonka TR (@taylorsrross) julkaisi

I guess I kinda like my job #rythmgirls

Kuva, jonka TR (@taylorsrross) julkaisi

Thanks @themasqline for the body suit

Kuva, jonka TR (@taylorsrross) julkaisi