Turistien valokuva pelasti leijonan hengen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turistit olivat huomanneet safariajelunsa aikana autotiellä hoipertelevan leijonan. Leijona oli näyttänyt kituvalta ja siltä, että se olisi suorastaan anellut apua. Turistit olivat ottaneet leijonasta kuvan ja jakaneet sen sosiaalisessa mediassa, josta Krugerin kansallispuisto oli sen huomannut.

Etelä-Afrikassa Lower Sabiessa sijaitsevassa Kruger kansallispuistossa hoiperrellut leijona oli takertunut pyydysnaruun. Piikkilanka oli takertunut ikävännäköisesti leijonan kaulan ympärille ja leijona oli selvästi tuskissaan. Muutaman päivän kestäneet etsinnät tuottivat onneksi viimein tulosta ja leijona sai paljon kaipaamaansa apua.

Africa Geographicin mukaan leijonaa pystyttiin auttamaan juuri ajoissa. Leijonan saamat vammat eivät olleet niin pahoja kuin vartijat olivat pelänneet. Piikkilanka oltiin onnistuttu poistamaan ja kaulaan syntynyt avohaava hoitamaan. Leijona saa kiittää pelastuneesta hengestään turisteja, jotka olivat nähneet sen hädän ja päättäneet auttaa sitä.

Big boy 'Percy' finding his feet again after being treated in the Kruger National Park for injuries sustained to his…

Posted by Wild Heart Wildlife Foundation on Tuesday, January 5, 2016