Yhdysvaltojen epäseksikkäimmät kaupungit listattiin

Matkailu · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Florida saattaa tuoda useiden ihmisten mieleen lämpimät aurinkorannat, joilla viihtyvät hyvännäköiset ja niukasti pukeutuneet naiset sekä miehet. Mielikuva saattaa kuitenkin olla väärässä, sillä MissTravel.com-sivuston teettämän kyselyn mukaan Yhydsvaltojen vähiten seksikäs lomakohde sijaitsee Floridan Tampa Beachilla.

Deittailu- ja matkailusivusto listasi kaupungit, joihin ihmiset vähiten mielellään ottivat tarjottuja matkoja vastaan. Listan toiselle sijalle nousi rikollisuudesta ja ankarasta köyhyydestä tunnettu Detroit, Minnesotan St. Paulin ja South Carolinan Charlestonin päädyttyä sijoilla kolme ja neljä.

Florida päätyi listan kärkipäähän peräti kaksi kertaa. Osavaltiossa sijaitseva West Palm Beach sai kyseenalaisen kunnian olla maan viidenneksi vähiten seksikäs kaupunki. Kuumalle sinkkulomalle haluavien kannattaa siis vältellä näitä kaupunkeja matkustaessaan Yhdysvaltoihin.

1. Tampa, Florida: 96.42 %

2. Detroit, Michigan: 93.75 %

3. St. Paul, Minnesota: 93.33 %

4. Charleston, South Carolina: 88.24 %

5. West Palm Beach, Florida: 87.18 %

6. Virginia Beach, Virginia: 86.67 %

7. Brooklyn, New York: 82.22 %

8. Phoenix, Arizona: 81.48 %

9. Houston, Texas: 78.26 %

10. Philadelphia, Pennsylvania: 77.78 %