Älypuhelimella ohjattava skeittilauta esiteltiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sähköiset hoverboardit, eli tasapainoskootterit, olivat ehkä joulun 2015 hittilahja, mutta perinteisiä skeittilautoja ne tuskin tulevat koskaan syrjäyttämään. Nyt Acton-yritys on esitellyt uutuustuotteensa, joka yhdistää rullalaudan ja modernin älylaiteteknologian.

Actonin Blink-Board -lautaa ohjataan iPhoneen ladattavan sovelluksen tai erillisen kauko-ohjaimen avulla. Käyttäjä voi sovelluksen avulla myös muun muassa tarkistaa laitteen akun keston ja pysyä yhteydessä muihin Blink-Board -harrastajiin.

Mashable-sivuston mukaan lauta on huomattavasti pienikokoisempi kuin suurin osa markkinoilta jo löytyvistä sähköisistä, longboard-mallisista rullalaudoista. Hieman alle 70 senttimetriä pitkä lauta kulkee helposti mukana, sillä se on varustettu kantohihnalla. Blink-Board tulee ilmestymään kauppojen hyllyille alkuvuodesta noin 500 dollarin hintalapulla varustettuna.