Angsti vaivaa? Tässä sinulle värityskirja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Väritystehtävien avulla voi keskittyä ja rauhottua kiireisen päivän jälkeen. Värittäminen vapauttaa aikuisissa asuvan luovuuden ja opettaa uudenlaisia ongelmanratkaisutaitoja. Nyt tulevat tuhmien tekstien värityskirjat.

Aikuisille tarkoitetuissa värityskirjoissa on yleensä moniulotteisia kuvioita ja pieniä yksityiskohtia sisältäviä tehtäviä. Mikäli kärsii jonkinlaisista vihan tunteista, kannattaa värittämisen alle ottaa PixieRahDesigns-nimisen yrityksen luomia kuvia. Yhtiön uudenlaisissa väritystehtävissä on kirosanoja kauniiden kuvioiden kera.

Kuvissa lukee esimerkiksi ”Fuck this shit” ja ”Bullshit”, ja ne voi väritellä kauniimpaan muotoon. Toisaalta voisi ajatella, että paha olo ja ikävät ajatukset purkautuvat väritystehtävien kautta paperille ja pois mielen syövereistä. Värityskirjojen kuvien koristeleminen saa aivot meditaation kaltaiseen tilaan.

Kuva, jonka Sarah (@pixierah) julkaisi

Kuva, jonka Sarah (@pixierah) julkaisi

Kuva, jonka Sarah (@pixierah) julkaisi