Arianny Celeste palkitsi fanit vähäpukeisella poseerauksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalaisen UFC-vapaaotteluorganisaation kehätyttö Arianny Celeste on tullut viime vuosina tunnetuksi urheilumaailman ulkopuolella lähinnä ulkoisten avujensa ansiosta. Nainen järjesti viime yönä kyselytunnin lähes kolmelle miljoonalle fanilleen Facebookissa.

Sosiaalinen media mahdollistaa tunnettujen henkilöiden ja fanien reaaliaikaisen keskustelemisen keskenään. Monet julkkikset suosivat esimerkiksi Facebookin Q&A-toimintoa. Nyt puikkoihin hyppäsi povipommi Arianny Celeste.

Hän tiedusteli ihmisten hyvinvointia joulun jälkeen ja pyysi suosituksia televisiosta katsottavaksi. Samaan hengenvetoon hän vastaili faneilleen kuuliaisesti muun muassa kansalaisuudestaan ja tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Sukujuuriltaan meksikolainen povipommi haluaa tulevaisuudessa lapsia, vaikka ei suostunutkaan paljastamaan parisuhdestatustaan tällä hetkellä. Hän ei myöskään julkaissut tuoretta kuvaa itsestään, koska kertoi olevansa jumppavaatteissa. Sen sijaan hän hemmotteli seuraajiaan vanhalla, mutta sitäkin seksikkäämmällä otoksella. Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on nähty monissa lehdissä, joihin lukeutuvat Maxim, FHM, Sports Illustrated ja Playboy.

Lets chat I'm on here for the next hour, bored on a sunday!! any good movies u recommend on apple tv or netflix??

Posted by Arianny Celeste on Sunday, December 27, 2015

A Sunday kinda love….❤️❤️

Posted by Arianny Celeste on Sunday, December 27, 2015