Bluetooth-paistinpannu kertoo kun ruoka on valmista

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älylaitteet ovat tekemässä tuloaan ihmisten taskujen lisäksi myös keittiöön. Pantelligent-niminen uuden ajan paistinpannu pitää käyttäjän puolesta huolen siitä, että ruokaa ei enää tarvitse yli- tai alikuumentaa.

Pantelligent on varustettu bluetooth-ominaisuudella, jonka avulla sen voi pitää yhteydessä älypuhelimeen ladattavaan sovellukseen. Sovellus osaa esimerkiksi arvioida, koska pihvi on saavuttanut halutun kypyysasteen. Mashable-sivuston mukaan se myös antaa kotikokille avuliaita vinkkejä ruoanlaiton suhteen.

Pantelligentin älypuhelinsovellus pitää sisällään runsain määrin valmiita reseptejä. Laite tarjoaa kuitenkin apua myös omien luomusten valmistuksessa. Älypaistinpannua esitellään tarkemmin Pantelligentin Youtubessa julkaisemalla videolla.