Erakon unelma – tässä hotellissa ei tule tuttuja vastaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinan rannikolla sijaitsee vanha rajavartioasema. Merestä kohoavaa asemaa kutsutaan nimellä Frying Pan Tower ja se sijaitsee 55 kilometriä lähimmästä rannasta. Atlantilla seisovalle tornille pääsee ainoastaan joko helikopterilla tai veneellä.

Frying Pan Towerilla on pitkä historia. Se on alunperin rakennettu vuonna 1854 majakaksi merenkulkijoille. 1960-luvulla tornia laajennettiin ja majakan kylkeen tehtiin asuintilat, jotka mahdollistivat sen, että asemalla työskentelevät kykenivät viettämään siellä pidempiä aikoja kerrallaan.Rajavartiolaitos hylkäsi aseman vuonna 2004 ja vuoteen 2010 asti asema oli tyhjillään.

Lopulta Frying Pan Tower laitettiin myyntiin. Rapistunut ja ränsistynyt asema remontoitiin uuteen loistoonsa uuden omistajan myötä ja nyt asemalla on mahdollista yöpyä. Tornissa on yhteensä 8 makuuhuonetta ja tilaa riittää suuremmallekin porukalle.

Asema soveltuu hyvin myös erakoitumiseen ja omasta ajasta nauttimiseen meren keskellä. On sanomattakin selvää, että Frying Pan Towerissa yöpyminen on varmasti unohtumaton kokemus. Tiedot majoituksen varaamisesta löytyy Frying Pan Tower -nettisivuilta.

Frying Pan Tower
Frying Pan Tower
Frying Pan Tower
Frying Pan Tower
Frying Pan Tower
Frying Pan Tower