Maailman suurin risteilyalus esiteltiin – kuin kelluva kaupunki

Lux Matkailu · Annika Kela

Laivayhtiö Royal Caribbean on vihdosta viimein paljastanut uuden luksusristeilijänsä salat. Laivasta julkaistu esittelyvideo vetää katsojan hiljaiseksi. Ranskalaisella telakalla valmistettu M/S Harmony of the Seas on Oasis-luokan risteilyalus, josta tuli valmistuessaan suurin risteilyalus maailmassa.

Daily Mail -lehden mukaan matkustajat pääsevät nauttimaan Karibian ristelystä M/S Harmony of the Seasilla toukokuusta lähtien, kun laiva lähtee neitsytmatkalleen Southamptonista. Videoilta käy ilmi, että laivassa on paljon ennennäkemättömiä ominaisuuksia ja aktiviteettejä matkustajille.

Yksi M/S Harmony of the Seas -aluksen mielenkiintoisimmista ja jännittävimmistä erikoisuuksista on kymmenen kerroksen korkuinen vesiliukumäki The Ultimate Abyss.

Laivassa voi myös harrastaa muita aktiviteettaja, kuten lainelautailua aalto-altaassa. Laivassa on tilaa 5.497 matkustajalle. Voisi luulla, että tämä merten jättiläinen tulee olemaan matkailijoiden suosiossa heti ensimatkastaan lähtien.