Lääkäritkin ymmällään – naisen iho jatkuvasti kuin palanut

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samara Rose Ingraffia on nainen, joka elää helvetissä maan päällä. Hän nimittäin kärsii harvinaisesta erythromelalgia-nimisestä taudista, jossa naisen iho tuntuu jatkuvasti kuin toisen asteen palovammojen jälkeen. Hänellä on myös toinen vakava sairaus.

Samaran kohdalla voidaan puhua todella huonosta tuurista, sillä hän ei pysty edes viilentämään itseään ja ihoaan. Naisella on nimittäin toinen harvinainen sairaus nimeltään Raynaudin oireyhtymä, jossa verenkierto estyy pienimmissä valtimoissa esimerkiksi kylmyyden takia. Samaran on elettävä jatkuvasti mielellään tasan 17 celsiusasteessa.

Samaran on pelastanut hänen luovuutensa, sillä nainen joutuu viettämään suurimman osan ajasta kotona tekemistä itselleen keksien. Hän on ollut kotiopetuksessa yhdeksänvuotiaasta saakka, ja viettää hyvin yksinäistä elämää. Samara toivoo, että löytäisi parannuskeinon molempiin sairauksiinsa, Barcroft TV esittää.