Kelly Rowland säväytti julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny’s Child -yhtyeestä tunnettu laulajatar Kelly Rowland on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän meni toissavuonna naimisiin ja sai pojan. Nyt tyttöbändin kaunotar on alkanut tehdä paluuta julkisuuden valokeilaan.

Eilen Kelly Rowland osallistui Elysium 9th Annual Heaven Gala -tapahtumaan Los Angelesin Culver Cityssä. Hänen asuvalintansa oli yksi illan kuvatuimmista, sillä ainakin kaula-aukko varasti huomion.

Destiny’s Child -yhtyeen tähti Kelly Rowland avioitui vuonna 2014 Tim Witherspoonin kanssa ja pari sai esikoisensa Titan Jewell Witherspoonin seuraavana syksynä. Kelly paljasti miehen kosineen häntä Skype-puhelun välityksellä. Pari ehti olla kihloissa reilun vuoden ennen naimisiin menoa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash