Kourtney Kardashian hoikempi kuin koskaan: ”En pysty syömään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kourtney Kardashian on nyt 36-vuotiaana kolmen lapsen äitinä hoikemmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin. Nainen on nähty useaan otteeseen kuntosalilla ja hän on panostanut terveelliseen ruokavalioon.

Nyt Kourtney on kuitenkin paljastanut, että hänen hoikka vartalonsa johtuu paljolti erosta Scott Disickin kanssa.

Kourtney kertoi Daily Mail -lehden mukaan kärsivänsä ahdistuksesta sen jälkeen, kun hän erosi Scott Disickin kanssa. Kourtney paljasti, että ahdistus on vaikuttanut suoraan hänen hoikistuneeseen ulkomuotoonsa, koska nainen ei pysty syömään samalla tavalla kuin aiemmin.

Kourtney Kardashian kärsii ahdistuksen vuoksi jatkuvasta pahoinvoinnista, jonka hän tuntee useaan otteeseen päivän aikana. Pahoinvointi estää naista syömästä, minkä vuoksi Kourtney onkin alkanut ajoittamaan kuntosalilla käymisen juuri niihin aikoihin, kun pahoinvointi on yleensä pahimmillaan.

Ällötyksestä ja pahoinvoinnista kärsivä Kourtney kuitenkin pakottaa itsensä pysymään terveenä ja koittaa kadonneesta ruokahalusta huolimatta syödä terveellisesti sen verran kuin pystyy. Nainen käsittelee ahdistuneisuutta kuntoilun avulla, minkä vuoksi hän käykin viisi kertaa viikossa kuntosalilla.

Coping with anxiety. On my app. Link in bio.

Kuva, jonka Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) julkaisi

Gym selfie.

Kuva, jonka Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) julkaisi