Lohduton näky: Tuhansia vaaleanpunaisia pulloja huuhtoutui rantaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Cornwallin rannikkoseudulla liikkujia on kohdannut viime päivinä erikoinen näky. Poldhu Coven rannoille on huuhtoutunut tuhansia vaaleanpunaisen värisiä muovipulloja. Paikallisen Itv-uutissivuston mukaan pullojen uskotaan sisältävän tahranpoistoinetta.

Vapaaehtoiset ovat alkaneet siivoamaan rannikkoaluetta veden mukana kantautuneista pulloista. Cornwallin kaupungivaltuusto kertoo julkistamassaan tiedotteessa tarkkailevansa tilannetta, ja neuvoo paikallisia pitämään lapsensa ja lemmikkieläimensä kaukana pulloista.

Rannikkoalueelta otetut kuvat levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. BBC 4 -uutiskanavan mukaan pullot ovat todennäköisesti pudonneet mereen alueen tuntumassa liikkuneesta konttilaivasta. Pullot ovat mahdollisesti olleet meren pohjassa kuukausien ajan, kunnes aluetta koetelleet myrskyt ovat nostaneet ne pintaan.