Näin paljon treeniä alkoholijuomien polttaminen tarvitsee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alkoholijuomat sisältävät suuren määrän energiaa. Kalorimäärää alkoholijuomissa nostaa nopeasti myös juomiin lisätyt liköörit, siirapit, sokeriliemet ja kermat, jotka kuuluvat olennaisina osina monien drinkkien valmistukseen.

Elite Daily julkaisi havainnollistavan videon siitä, miten paljon alkoholintäyteisen illan jälkeen tulisi urheilla polttaakseen juomien muodossa nautitut kalorit.

Alkoholijuomien sisältämät kalorit pystyy nauttimaan nopeasti, mutta niiden pois polttaminen vaatiikin jo hieman enemmän vaivaa. Neljän oluen polttamiseen vaaditaan noin 50 minuutin juoksulenkki, ja esimerkiksi kahden margaritan polttamiseen tulisi tehdä 1,5 tuntia dippipunnerruksia penkkiä vasten.

Kolmen rommikolan palamiseen henkilön tulisi laittaa vatsalihaksensa töihin lankutusasennossa noin 1,5 tunnin ajaksi. Kahden Whisky Sourin jälkeen juhlija voisi hyppelehtiä 35 minuuttia hyppynarulla, ja neljän punaviinilasin kalorit pystyisi polttamaan vaikkapa reilun tunnin kestävällä tennismatsilla.

What It Takes To Burn Off Your Hangover

How much exercise it takes to burn off your awful hangover…

Posted by Elite Daily on Monday, January 4, 2016