Pariisin terrori-iskun sankarikoiralle kunnianosoitus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pariisin marraskuisten terrori-iskujen myötä maailma sai ja menetti uuden sankarin. Poliisin iskuryhmään kuulunut belgianpaimenkoira Diesel menehtyi pariisilaisessa lähiössä tapahtuneen piiritystilanteen aikana. Edesmenneestä poliisikoirasta tuli nopeasti some-tähti.

Iso-Britannian North Yorkshiren poliisilaitos sai taannoin uuden poliisikoiran. Nelikuukautinen eläin sai nimekseen Diesel marraskuussa kuolleen sankarikoiran kunniaksi. North Yorkshiren poliisilaitos julkaisi Twitter-tilillään kuvia uudesta jäsenestään.

– Diesel-nimi valittiin kunnianosoituksena Saint-Denisissä sijaitsevaan taloon tehdyssä rynnäkössä menehtyneelle poliisikoiralle. Sen kuolema kosketti meitä kaikkia, ja tämä on upea tapa kunnioittaa Dieselin muistoa, ylikonstaapeli Simon Whitby kommentoi.