Maailman legendaarisin bilepaikka myyntiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma muuttuu ja siinä samalla myös mediamaailma. Maailman tunnetuin miestenlehti Playboy on ollut jo pitkään talousvaikeuksissa, ja taannoin perustaja Hugh Hefner osti yhtiön itselleen. Playboy tunnetaan lehden lisäksi myös legendaarisesta ja mystisestä Playboy Mansionista.

Holmby Hillsissä sijaitseva ja vuonna 1927 rakennettu Playboy Mansion on maailman ylivoimaisesti legendaarisin bilepaikka, sillä siellä maailman kuumin julkkiskerma on juhlinut villisti vuosikymmenien ajan Hugh Hefnerin isännöimänä. Playboy Mansionissa järjestetyistä villeistä seksijuhlista liikkuu valtava määrä tarinoita ja legendoja.

Splash
Splash
Splash
Splash

Nyt kartano on kuitenkin päätetty myydä. Splash Newsin mukaan Playboy Mansion pannaan myyntiin helmikuussa 200 miljoonan dollarin hintaan. Vahvistamattomien tietojen mukaan rakennus on niin huonossa kunnossa, että se pitäisi purkaa. Ihan heti niin ei tule kuitenkaan tapahtumaan, sillä uuden omistajan tulee antaa Hugh Hefnerin asua kartanossa loppuelämänsä ajan.