DJ julkaisi upean kunnianosoituksen David Bowielle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin artisteihin vuosikymmeniä lukeutunut David Bowie menehtyi syöpään, ja suru-uutinen on otettu vastaan monin eri tavoin ympäri maailmaa. Syöpään kuolleen supertähden muistoksi on julkaistu lukemattomia kunnianosoituksia, joista Skratch Bastid on julkaissut yhden tyylikkäimmistä.

David Bowiella oli pitkällä urallaan suuri vaikutus myös monien DJ-ammattilaisten elämässä, ja nyt kanadalainen DJ on tehnyt Bowien suurimpiin hitteihin lukeutuvasta Let’s Dancesta hieman uudenlaisen version soittamalla, skratchäämällä ja miksaamalla sitä vinyylisoittimillaan.

– Monet ovat kirjoittaneet David Bowielle muistokirjoituksia, mutta minusta DJ:lle sopivin tapa kunnioittaa lempiartistiani on jakaa hänen musiikkiaan. Joten miten olisi pienet rutiinit? Tässä vuoden 1983 Let’s Dance, jonka tuottivat David ja Nile Rodgers

RIP David Bowie.Late night in the studio… took a break from working on a new mix to check my feeds… only to find it flooded with news that the legendary David Bowie has passed. Lots can be said & written to eulogize prolific artists like him, but I think the most appropriate way for a DJ to celebrate my favourite artists is by sharing their music. So how about a little routine? 1983's "Let's Dance" was produced by David himself & Nile Rodgers (from Chic, recently featured on Daft Punk's 'Get Lucky'), and was Bowie's biggest song to date, 20 years into his career. The guy never stopped creating — he stayed recording and collaborating with artists like Arcade Fire & LCD Soundsystem over the last decade, and even put out an album two days ago, before his untimely passing. If that's not motivation as an artist, I don't know what is. So this one's for you, David — a tribute, just having some fun with a dancefloor smash that has always been a favourite to double copies of while keeping people moving. Don't mind the smilin', I can't help it. Rest easy…#GoProMusic

Julkaissut Skratch Bastid 11. tammikuuta 2016

Katso video tästä, jos se ei näy yllä.

David Bowien menestyksekäs musiikkiura kesti neljä vuosikymmentä, ja hän vaikutti populaarikulttuuriin musiikin lisäksi myös laajemmin esimerkiksi muodin ja taiteen merkeissä. Muutama tunti ennen supertähden kuoleman julkistamista julkistettiin David Bowien kunniaksi Carnegie Hallissa 31. maaliskuuta järjestettävä juhlakonsertti. Bowien viimeinen albumi ilmestyi viime perjantaina.