Leffakomistuksen vaimo esitti Magic Mikea – seksikäs sylitanssi videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna alkanut Lip Sync Battle -ohjelma sai uuden tuotantokauden, jonka ensimmäisessä jaksossa taistelivat aviopari Channing Tatum ja Jenna Dewan Tatum. Taistelussa nähtiin useita upeita esityksiä, joista uutisotsikoihin on nostettu Channingin esittämä Frozen-elokuvasta tuttu Let It Go -niminen kappale.

Jennan esitykset eivät miehen näyttävistä vedoista huolimatta jääneet varjoon. Jenna eläytyi taitavasti miehensä näyttelemään rooliin vetäessään Magic Mike -elokuvasta tutun tanssirutiinin Pony-nimiseen kappaleen tahdissa. Jennan viettelevä esitys sai yleisön, tuomarit ja myös oman aviomiehen pään sekaisin.

Jenna esitti viettelevän tanssin Magic Mike -tyylillä. Esitykseen kuului myös omalle aviomiehelle suoritettu sylitanssi, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Esityksen kruunasi upean eläytymisen lisäksi näyttelijän rautaiset vatsalihakset, jotka saivat monen suun loksahtamaan ihmetyksestä auki.