Kylie Jennerin kohutut huulikiillot testissä: ”Näytän aivan Bratz-nukelta…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner julkaisi oman Kylie Lip Kit -nimeä kantavan huulimeikkipakettinsa. Huulimeikkipaketti tuli kolmessa eri sävyssä ja sisälsi huultenrajauskynän ja huulikiillon. BuzzFeedVideo on julkaissut videon, jossa kolme naista kokeilevat miltä Kylie Lip Kit -huulimeikit oikeasti näyttävät ja tuntuvat.

Naiset ovat tyytyväisiä kolmeen sävyyn, jotka meikkisarjassa ovat tarjolla. Jokaisella naisista on hieman erisävyinen iho, minkä vuoksi sävyt näyttävät kaikkien kasvoilla melko erilaisilta. Tuote pysyi todella hyvin huulilla ja kuivui mattapintaiseksi.

Ainut miinuspuoli oli naisten mukaan kuivumisen aiheuttamat kuivat huulet ja rajat, jotka näkyivät punatun huulen ja huulen sisäpuolen välillä.

Huulimeikkipakkaukset myytiin julkaisuhetkellä heti loppuun, minkä jälkeen ostajat alkoivat myymään paketteja eteenpäin eBayssa jopa 10.000 dollarin hintaan. Tuotteen kuivuudesta huolimatta myös testaajat olivat sitä mieltä, että Kylie on onnistunut, joten tuote on syystäkin suosittu.