Kylie Jennerin koirat ovat nälkiintyneitä? Tähti puolusti laihoja koiriaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kylie Jenner sai taannoin aikaan kohun julkaisemalla videon lemmikkikoiristaan. Tähtösen Snapchat-videolla esiintyvät italianvinttikoirat ovat nimittäin monen silmään näyttäneet nälkiintyneiltä.

Koirien kyljistä paistavat kylkiluut ovat saaneet eläinrakkaat ihmiset huolestumaan. Daily Mail -lehden mukaan Kylie Jenner on suuttunut väitteistä, jonka mukaan hän on eläinrääkkääjä. Tähtönen on julkaissut blogissaan videon, jossa hän kertoo yksityiskohtaisesti kuinka hän pitää huolta kolmesta koirastaan ja mitä hän syöttää niille. Bambi, Norman ja Sophie syövät tähtösen mukaan vain laadukkainta luomuruokaa.

Jenner kertoi, että hänen rakkaat perheenjäsenet ansaitsevat vain parasta. Niinpä koirat juovat aina sopivan viileää pullotettua vettä, eikä esimerkiksi vesijohtovettä. Eläinlääkäreiden mukaan Jennerin koirat näyttävät terveiltä, sillä italianvinttikoirat on jalostettu hoikiksi ja kevytrakenteisiksi. Jenneriä puolustavat fanit ovat todenneet, että tähtösen koirat syövät parempaa ruokaa kuin suurinosa ihmisistä.

coming home to you guys ?

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi