McDonald’s kokeilee uudistuksia: Pöytiintarjoilua ja uusi ruokalista

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikaruokaloiden kilpailu Yhdysvalloissa on kovenee kaiken aikaa. Niinpä esimerkiksi McDonald’s on tehnyt erilaisia kokeiluja palvelujensa uudistamiseksi ja asiakkaiden houkuttelemiseksi.

Suomen McDonald’s-ravintoloissa on totuttu siihen, että työntekijät toimittavat ruoan pöytään tilauksen jälkeen. Yhdysvalloissa tilatut tuotteet on kuitenkin pitänyt perinteisesti noutaa itse tiskiltä. Nyt 600 Etelä-Kalifornian McDonald’s-ravintolassa ruokaa aletaan kuitenkin tarjoilla suoraan asiakkaiden pöytiin.

McDonald’s kokeilee Business Journal -sivuston mukaan myös uutta ruokalistaa Kalifornian ravintoloissa. TasteCrafted-menu pitää sisällään muun muassa piimämarinoitua kanaa ja Subway-tyyliin erilaisia sämpylävaihtoehtoja.

First We Feast -sivuston mukaan McDonald’s ei ole suostunut kommentoimaan, tullaanko uutta ruokalistaa näkemään myös Kalifornian ulkopuolella. Pikaruokaketju on muun muassa ilmoittanut vaihtavansa vapaan kanan muniin. Lisäksi tiettyjen osavaltioiden McDonald’s-ravintoloissa aletaan tarjoilemaan energiajuomaa aterioiden yhteydessä.