Nainen synnytti oman lapsenlapsensa – toimi tyttärensä sijaissynnyttäjänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

54-vuotias Tracey Thompson katsoi vierestä, kun hänen tyttärensä kärsi lapsettomuudesta. Vuosien yrittämisen ja useiden keskenmenojen jälkeen Thompson tarjosi tyttärelleen Kelley McKissackille hänen omaa kohtuaan lainaan raskauden ajaksi.

Thompson toimi sijaissynnyttäjänä hänen 28-vuotiaalle tyttärelleen. Thompson sai McKissackin lapsen, joka syntyi täysin terveenä. Tytär iloitsi esikoisestaan miehensä kanssa ja kertoi Yahoo-uutisille lapsen olevan paras lahja, jonka oma äiti pystyisi koskaan antamaan.

Tytär oli kysynyt jo 13-vuotiaana äidiltään, että voisiko hän toimia joskus sijaissynnyttäjänä omalle lapsenlapselleen jos kävisi ilmi, että tytär ei pysty saamaan itse lasta. Thompson oli tällöin vastannut myöntävästi teinityttönsä kysymykseen, mutta ei ollut voinut arvatakaan, että joutuisi lunastamaan lupauksensa.

54-vuotias Thompson kertoi raskauden olevan tavallista vaikeampi, koska hän ei ollut enää nuori. Synnytys oli kuitenkin sujunut ilman komplikaatioita epätavallisesta raskaudesta huolimatta. Perhe suunnittelee kertovansa Kelceyksi nimetylle tytölle rehellisesti sen miten hän on syntynyt heti kun tytär alkaa kiinnostumaan asiasta ja haluaa tietää.