Naiset miehiä nirsompia – myös Tinderissä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tinder-palvelu on tehnyt ihmisten tutustumisen toisiinsa hieman helpommaksi. Jostain syystä naiset eivät siitäkään huolimatta halua antaa miehille tilaisuutta vaan tyrmäävät kandidaatit todella helposti pelkän kuvan perusteella, mikä toki onkin Tinderissä täysin sallittua.

Whatever-kanava julkaisi YouTubessa videon, jossa he tekivät Tinder-kokeilun naisten ja miesten käyttäytymisestä sovelluksessa. Tinderiin perustettiin kaksi käyttäjätiliä. Toisessa oli 22-vuotias kaunis Briana-niminen nainen ja toisessa profiilissa 22-vuotias komea Brian-niminen mies. Kumpikin asui samalla alueella ja asetti samat profiilitiedot ja -asetukset tililleen.

Sekä Brian että Briana ilmoittivat kiinnostuksensa tuhannelle ensimmäiselle profiilille. Lopputulokset erosivat kuitenkin huimasti toisistaan. Brian oli 269 kanssa yhteensopiva kun taas Brianan kohteista 701 miestä ilmoitti olevansa kiinnostunut takaisin.

Brian sai vain 28 viestiä, mikä oli todella vähän Brianan 378 viestiin, jotka naiselle lähetettiin kuluneen 24 tunnin aikana. Briana sai siis 160 prosenttia enemmän yhteensopivuuksia ja 1.250 prosenttia enemmän viestejä kuin Brian. Tästä voidaan päätellä, että miehet ovat Tinderissä aktiivisempia ja valmiimpia tutustumaan pelkän ulkonäön perusteella kuin naiset.