Parhaat lahjaideat poikaystävälle – näitä miehet rakastavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki miespuoliset henkilöt ovat saaneet joskus lahjoiksi sukkia ja alushousuja. Osa miehistä saattaa löytää lahjapaketeistaan myös esimerkiksi kirjoja. Jotta lahjat eivät olisi ennalta-arvattavia ja tylsiä, listasimme muutaman vinkin erityisesti juuri miehiä ajatellen.

Parrat ovat nyt suosittuja, mutta harva mies omistaa kasvokarvoituksen hoitamiseen tarkoitettuja tuotteita. Siksi suosittelemmekin lahjaksi viiksivahaa tai parranpesuainetta. Tuotteissa kannattaa panostaa laatuun, ja markkinoilla on lukuisia eri kosmetiikkavaihtoehtoja.

Yksi jokapojan lempivälineistä on linkkuveitsi. Sveitsin armeijan käyttämät veitsisetit ovat suosittuja, mutta Victorinoxilta löytyy runsaasti myös muita vaihtoehtoja. Miehet rakastavat kaikkea äijäkrääsää, joten lahjapakettiin voi panna myös luotia muistuttavan Bullet Pen -kynän tai älypuhelimelle tarkoitetun projektorin.

Moni mies pitää myös oluesta, joten lahjaksi voisi hankkia esimerkiksi sixpackin erikoisoluita. Suomenkin markkinoilla on lisäksi runsaasti erilaisia alkoholinvalmistussettejä, kuten olutkoneita ja Gin Kit -pakkauksia. Niiden avulla maisteluharrastus nousee uudelle tasolle. Musiikinkuuntelija arvostaa kannettavaa kaiutinta tai vinyylilevysoitinta. Liikunnasta nauttiva on varmasti mielissään lahjaksi saamastaan älysykemittarista.

Mies varmasti arvostaa, jos tietokoneelle ostaa näyttävän puukuoren. Kannattaa muistaa, että myös miehet käyttävät olkalaukkuja, joten miksi ei panostaisi hyvännäköiseen läppärilaukkuun? Etenkin vanhat armeijan lääkintälaukut ovat suosittuja nykymiesten keskuudessa. Mikäli näistäkään vaihtoehdoista ei mikään kelpaa, voi lahjaksi antaa liput konserttiin, elokuviin, urheilumatsiin tai ulkomaan matkalle.